top of page

Ønsker du hjelp til å komme i gang?

Kanskje trenger du bare å snakke med noen om ideer du sitter med etter å ha lest dette. Eller kanskje du har spørsmål eller tvil. Du kan booke et web eller telefon møte med meg på linken under. Det er helt kostnadsfritt og uforpliktende.  Eller du kan sette deg på epostlisten min, jeg sender ut informasjon om nye muligheter og tanker rundt passiv inntekt innimellom.

Vil du ha hjelp til å komme i gang?

Mitt navn er Heidi Kolstø, jeg har tidligere jobbet som leder i både offentlig sektor og private bedrifter. Når jeg var 40 år ble jeg grunder og jobbet for meg selv. Først for noen få år siden gikk det opp for meg at jeg fremdeles byttet tiden min i penger og at dette aldri ville føre til frihet for meg.

Jeg startet et selskap som jeg nå fyller med ulike passive inntektskilder.  Det kommer til å hjelpe meg når jeg om noen år vil trappe ned på arbeid og ta ut det lille jeg får i pensjon. Dette vil gjøre at jeg slipper å redusere levestandarden min drastisk. 

Det jeg irriterer meg mest over er at jeg ikke fant dette ut for mange år siden, det er ingen hemmelighet at å bygge opp en stor nok passiv inntekt kan ta tid og krever litt av deg.  

Dette burde nesten vært pensum på skolen, det er en skam at de aller fleste går igjennom livet uten å tenke tanken på at dette er en mulighet.  Jeg har derfor bestemt meg for å informere om dette så godt jeg kan, slik at andre også kan komme igang for å sikre sin fremtid.  Jeg vil også gi gratis hjelp til så mange jeg klarer slik at nettopp du kan komme igang med dette tankesettet.  

Book en samtale med meg helt gratis, der vi snakker om dine muligheter og ønsker for å komme igang med å samle deg passiv inntekt

Få epost oppdatreinger om passiv inntekt:

Takk for at du meldte deg på

Who Are We
bottom of page